in

Zvanično: Suđenje Novaku Đokoviću večeras u 23:30

Slatka-Tajna.Eu

Suđenje Novaku Đokoviću pred Saveznim sudom Australije biće održano večeras u 23:30 časova po našem vremenu, odlučeno je tokom preliminarnog saslušanja. Zvanična odluka o tome da li će najbolji teniser svijeta ostati u Australiji i učestvovati na Australian Openu, ili će biti deportovan, donijet će se u noći između subote i nedjelje.

Preliminarno saslušanje bilo je proceduralne prirode. Jedina bitna stavka odnosila se na to da li će konačnu odluku u cijelom slučaju donijeti jedan sudija ili tročlano vijeće.

Đokovićeva odbrana je zahtijevala da to bude tročlano vijeće, dok advokat države nije pristao na takav zahtjev. Poslije svega, sudija Džon O’Kalahan saopštio je da će se odluka u vezi sa time donijeti tokom jutra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Novak je dobio prvi spor na sudu države Viktorija u vezi sa ukinutom vizom, ali je australijski ministar za imigracije Aleks Hok iskoristio diskreciono pravo i poništio mu vizu.

Ponovo se otišlo na sud Viktorije, kod sudije Entonija Kelija, ali je ubrzo predmet prebačen na Savezni sud kod sudije Džona O’Kahalana.

Pred preliminarno saslušanje, Đoković je imao razgovor i sa imigracionim vlastima Australije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pametni grijač šoljica Dadaism J dolazi s USB ulazom za punjenje uređaja

Dobro poznato ime vraća se u Premijer ligu?