in

ZAHVALIO POSEBNOJ ŽENI U SVOM ŽIVOTU: Miloš Biković emotivno obilježio rođendan

Slatka-Tajna.Eu

Miloš Biković  trenutano je jedan od najuspješnijih glumaca u regiji. Nedavno je osvojio ženski dio publike svojim nastupom u filmu ‘Južni vetar’. Povodom proslave rođendana glumac je na Instagramu objavio fotku iz prošlosti i zahvalio se najbitnijoj osobi u svom životu, svojoj majci.

– Hvala svima. Posebno ovoj djevojci –  napisao je Biković u opisu fotografije.

Miloševa majka je i dalje najbitnija osoba u njegovom životu. Njemu i bratu Mihajluuvijek se trudila osigurati sve što im je potrebno. Iako glumčev život danas izgleda gotovo savršeno, Miloš je otkrio da nije uvijek bilo tako. Bilo je mnogo tužnih i teških trenutaka u njegovom životu, odrastao je bez oca, a njegova se majka sama morala suočiti sa svim problemima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 – Kad sam bio dijete, majka i ja smo se selili od mjesta do mjesta, šest ili sedam puta, živjeli smo u različitim iznajmljenim stanovima. Mama je pokušavala iznajmiti što jeftinije stanove pa smo najčešće živjeli na periferiji grada. Nekad smo uspijevali naći nešto bliže njezinom poslu, ali je stanarina vremenom rasla pa smo morali tražiti nešto jeftinije. I tek kad sam imao 15 godina, smjestili smo se u vlastiti stan, država nam ga je dodijelila- ispričao je Biković.

(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na naslovnicama većine australijskih medija gotovo identičan naslov: “Napolje!”

NAJBOLJA JE U SVEMU: Maria Regelju i Antoniju Šolu spojila je pjesma