in

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI: Selim Selimović se posvetio porodici

Slatka-Tajna.Eu

Finalista prethodne sezone “Zvezda Granda” Selim Selimović, istakao se nešto drugačijim repertoarom kroz takmičenje koji se sudeći po njegovom visokom plasmanu  dopao publici.Nišlija, koji živi u Njemačkoj počeo je da se bavi muzikom potpuno spontano prije nekoliko godina, a da u izboru zanimanja nije pogriješio svjedoče upravo njegovi razultati i traženost od strane publike.

Iako je od završetka takmičenja radio punom parom, trenutno uživa u slobodnom vremenu koje može da provede sa porodicom koja mu je kako kaže jako nedostajala u prethodnoj godini.

– Situacija u Njemačkoj je katastrofalna i zatvoreno je sve tako da sada uživam sa svojom porodicom. Odlučio sam da se malo povučem iz javnog života kako bih bio sa najmilijima. U posljednje vrijeme nisam im se mnogo posvetio i bio sam baš željan da ih zagrlim, poljubim, da spavam i budim se pored njih i uopšte budem sa njima- iskren je bio Selimović.

Najgledaniji muzički šou u regionu mu je donio popularnost i otvorio mnoga vrata u estradnom svijetu, što ne krije da mu prija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Život poslije “Zvezda Granda” mi je sjajan zaista. Baš mi prija kada me prepoznaju ljudi i prilaze da se slikamo. Mnogi od njih znaju da sam bio učesnik, ali ne znaju da sam došao do finala pa me pitaju da li ću se vratiti i ove godine, a ja ima kažem kako nemam prava da se vratim jer sam dotle stigao, a i da imam ne bih se takmičio više. Želim da to ostane jedan lijep period koji ću pamtiti- ispričao je pjevač.Što se tiče planova za naredni period, vrijedno radi na jednom projektu koji će biti pravo osviježenje za njegove obožavaoce.

Radi se na mojoj prvoj pjesmi, neću puno da otkrivam o čemu je riječ čućete uskoro, biće to iznenađenje-rekao je nekadašnji finalista.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pilić o ponovnom odbijanju vize Đokoviću: Neka ih je sramota

“Jedino šta mogu da kažem u ovom trenutku je da je njegova politika doživjela krah”