in

NAKON NOVOG SUKOBA JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Bračno đubre iz kontejnera

Slatka-Tajna.Eu

Dok su se svi radovali božičnim blagdanima 7. januara, Jelena Karleuša ih je umjesto sa radošću i smijehom, dočekala sa suzama. Prema njenim tvrdnjama, Duško Tošić je došao u kuću i nakon žustrog, verbalnog okršaja pljunuo je i ošamario. Ona ima čak i svjedoke tetku Danijelu i brata Marka sina koji su posvjedočili istinitost Jeleninih navoda.

Pravo na dom i mir

Jelena nije željela da ide u policijsku stanicu, niti u hitnu pomoć kako bi dokazala da je dobila šamar, poslala je svog advokata a Duško se zaputio u stanicu dok je kuća bila opasana policijskim vozilima i policajcima. Sve do sudske odluke, Duško 48 sati nije smio prići kući. Komentari mnogih koji poznaju Jelenu i Duška vele da je to nasilje nad ženom, ako je njena izjava istinita, a Duško je opovrgava. I to pljuvanje je jedan oblik ponižavanja žene a fizičko nasilje je udar na samo dostojanstvo žene.

Ona ima pravo na svoj dom i mir, ima pravo na slobodu izražavanja i ponašanja a ako je tačno da je Duško udario, bez obzira na posljedice i vidne ili nevidne ozljede, to se karakteriše kao fizički napad. Do rasvjetljavanja okršaja između dvije popularne medijske ličnosti ko zna kakvi će sve komentari osvanuti na društvenim mrežama.

Vrlo brzo se oglasila i sama Jelene te zamolila medije da prekinu sa maltretiranjem njen porodice i nje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Cirkus i lešinarenje

-Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje, po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete – poručila je vidno iznervirana Karleuša.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OBJAŠNJAVA KAKO JE UDARIO AJKULU

ZDK:Uplaćen novac za refundaciju administrativnih troškova privrednicima