in

NAJBOLJA JE U SVEMU: Maria Regelju i Antoniju Šolu spojila je pjesma

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Antonija Šola  i pjevač benda “Ljubavnici” Mario Regelja jedni su od onih parova koji su svoje prijateljstvo pretvorili u ljubav.

O njihovoj se romansi počelo ‘šuškati’ još u lipnju prošle godine kada su oboje objavili zajedničku fotografiju, a mjesec dana kasnije su i sami potvrdili da su zaljubljeni. Iako su u početku željeli zadržati svoju ljubav za sebe, sada javno govore o njoj.

– Lijepo je kad imaš nekog ko te shvata, ko razmišlja kao ti, kome su stvari oko našeg posla bitne i jasne. Antonija je najlbolja u svemu. Pažljiva, nježna, dobra i kad sve to zbrojiš dobiješ jedan predivan paket – dodao je. A otkrio je da pjevačica osim što zna pjevati, dobro zna i skuhati pa je jasno to vodi glavnu riječ u kuhinji.

Zajedno stvaraju pjesme, poput ove nove balade benda ‘Ljubavnici’. Pjesma se naziva ‘Moji prijatelji’, a par je navodno zajedno ukomponirao glazbu i tekst.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– I ovog puta me iznenadila i dokazala stvarno da je što se teksta tiče najbolji autor u regiji – pohvalio je Regelja.Podsjetimo, Mario se razveo par mjeseci prije nego što je počeo vezu sa kolegicom koja je od njega starija deset godina.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZAHVALIO POSEBNOJ ŽENI U SVOM ŽIVOTU: Miloš Biković emotivno obilježio rođendan

Prosječna plaća u novembru 2021. godine u FBiH 1.022 KM