in

KO BI NJU ŽENIO?: Komšije tvrde da je Miljana Kulić platila čovjeka i izmislila udaju

Slatka-Tajna.Eu

Miljana Kulić izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a nakon mjesec dana, promijenila je život iz korijena. Kulićeva je riješila da okrene drugi list, pa se udala, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocjenim automobilom. Sada je Miljanin komšiluk iz Niša progovorio o čitavoj situaciji bivše učesnice rijalitija.

Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dijete nije vidjela mjesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi. Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije-rekla jeKomšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

Kako je Miljana od besparice i preklinjanja da je vrate u rijaliti došla do novca, da li uz dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kulići hvalili. Prije neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 eura. Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan dio novca potroše na obrazovanje kćerke Ane koja planira da studira u Americi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brkić – Najčuveniji govor u vijećnici grada Trogira

Pita od jabuka je prava zimska poslastica / Bljesak.info