in

TREBA IMATI ŽELUDAC ZA TO: Jelena Marinkov ne gura nos gdje mu nije mjesto i ne svađa se sa kolegama

Slatka-Tajna.Eu

Mnogo puta ste čuli da je estrada mala bara puna krokodila, te su rijetki pevači koji se mogu pohvaliti karijerom bez skandala, sujete i ljubomore. Pjevačica Jelena Marinkov imala je sreću da se nikada nije susretala sa spletkama, kao i da sa svim kolegicama ima sjajan odnos, a to pripisuje samo jednoj stvari.

Kod nas normalnih, koji smo već dugo godina u ovom poslu nema sujete, ljubomore. Nemamo problem sa tim, evo baš me je Kaća Živković pohvalila da dobro izgledam, da sam zgodna. S obzirom na to da ima zavisti, pogotovo među kolegama i kolegicama, ali ja nisam jedna od tih. Neki nemaju šta kvalitetno da ponude ljudima, pa na taj način skreću pažnju na sebe- rekla je Jelena i dodala da se može pohvaliti, u odnosu na većinu kolega, što za dvadeset i dvije godine koliko traje na estradnom nebu nikada nije imala svađe i nesuglasice sa kolegama.

Jelena ima svoj životni moto kojeg se drži već godina i kako i sama kaže upravo joj to pomaže da bude ispunjena i zadovoljna žena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja gledam sebe, svoj posao i svoju karijeru i ne guram nos gdje mi nije mjesto. Sama sebi krojim svoj život, a svako neka radi u životu kako misli da treba. Svi smo mi različiti i prosto za neke stvari moraš imati želudac i posebno živaca u ovom poslu. Nismo svi rođeni za sve, ali u kakvom vremenu živimo ispada da ko ne zna šta će da radi ide u pjevače i muzičare– istakla je Marinkova.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igrali smo ozbiljno od početka

“Ništa u mom prisustvu niti u mojim namjerama nije bilo zbog čega bih trebalo žaliti”