in

SIMBOLIČNA PORUKA: Danijela Martinović se oglasila nakon vijesti da Petar Grašo i Hana očekuju prinovu

Slatka-Tajna.Eu

Danijela Martinović je na društvenim mrežama objavila simboličnu poruku nakon što se saznalo da će njezin bivši Petar Grašo i njegova nova djevojka Hana Huljić postati roditelji.

-Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori- ulomak je Danijeline knjige koji je podijelila u svojoj priči na Instagramu.

Danijela je nedavno gostovala kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina”Samo opušteno”, u kojoj je komentirala i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, ‘u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći ‘živote, dobar ti dan”. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe_ rekla je Danijela.

(Express/Net.hr)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Žrijeb za Australijan open nije bio naklonjen Nadalu

Turska lira ojačala, Svjetska banka smanjila prognozu rasta zemlje