in

SAŠA POPOVIĆ ODRŽAO RIJEČ: Krstinja Todorović ide na novu operaciju

Slatka-Tajna.Eu

Pojavivši se u miniću sa viškom kilograma, članovi žirija su komentarisali izgled Krstinje Todorović tada u “Zvezdama Granda”, a Saša Popović joj je odmah ponudio riješenje za sve probleme, što će se uskoro i dogoditi.Naime, ona sada otkriva da je danas tačno dveij godine otkako se prvi put operisala, kada joj je urađeno smanjenje želuca. Posle te intervencije, mlada pevačica je uspela drastično da smrša, čak 88 kilograma, a sve dosad je čekala da preduzme dalje korake.

Jaka volja i savjeti nutricioniste pomogli su joj da danas izgleda mnogo bolje, a sada je ispričala sve o procesu svoje transformacije.

Danas je tačno dvije godine kako sam se operisala i imam 88 kilograma manje. Prezadovoljna sam rezultatom, a vrlo brzo će isti biti potpun – kaže nam Krstinja i priznaje da joj novi način života i te kako prija:

– Sada se osjećam super, ma odlično. Navikla sam na mali unos hrane, a da bude češće, i to mi prija – dodaje ona.

Krstinja ističe da u januaru slijedi nova operacija – zatezanja kože.


– Da, vrlo brzo ću se operisati. Jako se radujem. Tačan datum još uvijek ne mogu da otkrijem, ali mogu da vam kažem da je u pitanju kraj januara. Jako sam uzbuđena, ne mogu da kažem da mi je svejedno, negdje i strah postoji, ali volja je jača od svega i jedva čekam da se to desi – kaže ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na pitanje da li se čuje sa direktorom „Zvezda Granda” kaže i da li će održati riječ, kaže:

– Hoće, Saša će održati svoju riječ. Naravno da smo u kontaktu. Jedva čekam da se išta desi i da krenemo punom parom u nove pobjede – ističe Krstinja.

(Express/Alo)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

3 načina kako smanjiti glad kada ste na dijeti

Poštar iz Tuzle pronašao izgubljeno pismo i postao Djed Mraz