in

PJEVANJE JE ZA MENE LAKOĆA: Tajči Cameron ponovo u studiju

Slatka-Tajna.Eu

Jedna od najvećih pop zvijezda devedesetih i tinejdžerski idol bivše države prodavala je albume, postere, majice, naslovnice, izdala dva vrlo uspješna albuma, a onda – jednostavno nestala. Više puta je pričala o svojim razlozima odlaska u Ameriku, ali ljubav prema glazbi kod nje nikada nije prestala
Po dolasku u Ameriku gdje se udala i postala majka, njezina je glazbena karijera krenula u drugom pravcu – Tatjana Cameron Tajči počela je pjevati duhovne pjesme. Tajči je dvije godine nakon prerane smrti supruga ljubav pronašla s američkimmuzičarem Davidom Langleyem s kojim je počela nastupati. Sa sestrom Sanjom zadnjih nekoliko godina radila je na šou kabaretskog tipa s kojim su bile na turneji.Sada je obradovala ve novim vijestima.

-Povratak u studio nakon duge pauze od snimanja… Što je to što radite jednostavno i lako? A kad to učiniš, kažeš si: dovraga, dobar sam u ovome! I znate da to nije arogancija, samo istina. Tako je pjevanje za mene. Čisto opuštanje, protok, lakoća, nešto što sam radila (i vježbala) stotinu hiljada sati i u čemu sam postala stvarno dobra. Odmor i učenje novih vještina – poput podučavanja meditacije i life coaching definitivno mi je pomoglo da cijenim svoje ‘stare’ vještine- objasnila je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

ŽENU SAMO OSTAVIO ZBOG OVE BUDALETINE: Nikola Grujić vidio Mimu Šarac sa drugim i pokajao se

Rezultati popisa: Samo tri grada u Hrvatskoj imaju više od 100.000 stanovnika