in

NAKON VIJESTI O RAZVODU: Slađa Zubčević kratka i jasna

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Slađa Zubčević, nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda”, razvela se od supruga Aleksandra, a vest o rastanku potvrdio je upravo njen, sada već bivši, suprug.

Aleksandro je naime objavio saopštenje na Fejsbuku, kojim je informisao javnost o tome da je Slađa napustila njihov dom, ali i grad.

-Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano, ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću svijeta jer je dobar čovjek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hval- istakao je Aleksandro koji je na društvenim mrežama dobio ogromnu podršku,

Nakon saopštenja bivšeg supruga, oglasila se i Slađa, koja nije bila detaljna kao on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ostaću doslijedna sebi. Obećala sam da neću javno pisati o svom privatnom životu i neka tako i ostane. Mogu samo da potvrdim informaciju da je tačna i dodam da svaka priča ima dvije strane, tako i ova, i to je to od mene- napisala je ona na Instagramu na pitanje jednog od svojih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Zmajevi” na startu protiv moćne Švedske

IMAMO PUNO VEĆIH PROBLEMA OD BORA I CELULITA: Nika Antolos o ljepoti na društvenim mrežama