in

Kako urediti mali stan: Savjeti koji će vam pomoći da bude funkcionalniji i vizuelno prostraniji

Slatka-Tajna.Eu

Uređenje malog stana izazov je u kojem vlasnici nekretnine često moraju uskladiti premalo kvadrata i previše želja i izvući na površinu svoju kreativnu stranu. Iako se misija na trenutak može učiniti nemogućom, maleni stanovi mogu se itekako zanimljivo urediti. No da bi svaki centimetar dobio svoju svrhu i zablistao u punom sjaju, potrebni su strpljenje, snalažljivost, kreativnost i spremnost na kompromise.

Evo nekoliko savjeta za uređenje malog stana:

Pomoću ogledala prostor učinite prividno većim – strateški postavljena ogledala mogu učiniti da se prostor čini većim. Stvaraju iluziju dubine, reflektiraju svjetlost i čine prostor svjetlijim i otvorenijim.

Učinite prostor prividno višim pomoću zavjesa– zavjese pomažu prostoru da izgleda viši nego što je. Kada vješate zavjese, šipke montirajte što bliže stropu jer će tako privlačiti poglede prema gore i učiniti da prozori izgledaju veći.

Pažljivo birajte namještaj – posebno pazite na veličinu namještaja i ne kupujte komade prevelike za prostor koji imate. Neka namještaj veličinom odgovara veličini sobe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Koristite boje za razlikovanje područja – u malenim stanovima čest je otvoreni koncept, što može otežati identificiranje mjesta gdje jedan prostor završava, a drugi počinje. U tome vam mogu pomoći različite boje na zidovima.

Birajte namještaj koji može imati više namjena – iako ne morate sve bazirati na funkcionalnosti, kada je svaki centimetar važan, nije loše kupiti komade koji mogu imati više od jedne svrhe. Na primjer, sto sa skrivenim prostorom za skladištenje stvari sigurno će vam dobro doći.

Izvor: Zadovoljna.hr

(S.H.P)

The post Kako urediti mali stan: Savjeti koji će vam pomoći da bude funkcionalniji i vizuelno prostraniji appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Nacionalizam u Srbiji i RS-u povećava nesigurnost u budućnost i ukazuje na rastuću islamofobiju”

Mostar: ”Otvoreno” mjesto pogibije / Bljesak.info