in

Đorđe David o porodici: Moja kćerka je stoka namazana, na moju foru! Kad me nema 3 dana ona uradi šta me najviše boli!

Slatka-Tajna.Eu

Muzičar Đorđe David posvećen je kandidatima u muzičkom takmičenju, a kako kaže, zna kada je vrijeme za šalu, a kada za rad i trud.

Za sebe roker kaže da se trudi da odgovori svim obavezama budući da je profesionalac, a osim u Grandu, angažovan je i u bendu. Zbog toga, međutim, najviše trpi porodica, što je otkrio i sam muzičar za Grand online.

“Trudim se da svim snagama odgovorim svim obavezama na sve strane, i kada je u pitanju bend i šou program i teatar i, naravno, porodica, ali, realno gledano, porodica najviše trpi. Ja kada se nekog posla uhvatim, ja u to ulazim ili sto posto ili ne ulazim. Takav sam, kažu da je to vezano i za horoskopski znak, ali ja mislim da je u pitanju i vaspitavanje od strane majke kada smo mi muškarci u pitanju. I ona je bila ozbiljan vojnik u svom poslu i uvijek mi je govorila: “Ako nisi spreman da izdržiš sva pravila cirkusa u koji hoćeš da uđeš, nemoj ni da ulaziš”, rekao je Đorđe, koji ima kćerku Stašu kojoj poklanja sve svoje slobodno vrijeme, a kaže i da je dosta toga karakterno naslijedila od njega, pa zna da ga pogodi gdje najviše boli.

“Moja kćerka je jedna stoka namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana slijedi ignorisanje, što mene najviše na svijetu boli, a ustvari krajičkom oka me gleda kada misli da ne vidim. I onda kada ja kažem: “Dobro, hoćemo da se ljubimo?”, dolazi kod mene. To mi je najgore moguće kažnjavanje koje mogu da dobijem, njeno ignorisanje”, otkrio je Đorđe David, koji smatra da je njegova kćerka još premlada za društvene mreže, koje posljednjih godina prati sve lošiji glas.

rpt

“Ona ima svega sedam godina, znači nema šanse da ima Instagram profil ili Tik-Tok. Ti mladi mozgovi su sunđeri i smatram da je greška da se djeci to dozvoljava prije četrnaeste godine, jer mislim da je to ozbiljna opasnost. Veća nego da im dijete ide polugolo ulicom, to ima istu težinu kada je u pitanju provokacija ludaka kojih ima mnogo”, objasnio je svoj stav po tom pitanju.

“Postoje neke stvari gdje sam prestrog i tu već ulazi Ana, jer je ona jedina koja tu mene može da obuzda, gdje kreće ozbiljna kritika mene kao oca”, rekao je roker.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sudija predložio zabranu deportacije, Đoković sutra na razgovoru

“Najgora opcija je da ludaci počnu da vode glavnu riječ u BiH”