in

James Rodriguez spasio život protivničkom igraču koji je doživio srčani udar / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: twitter.com/AlRayyanSc / James Rodriguez pomaže onemoćalom Coulibalyju

Kolumbijac James Rodriguez odigrao je na Mundijalu u Brazilu 2014. godine gotovo pa savršen turnir. Mogao je nakon toga tražiti što želi, klubovi su se otimali za njega.

James je nakon SP-a potpisao za Real Madrid u transferu teškom 85 milijuna eura. Prethodno je išao strelovitom putanjom uspjeha od Porta preko Monaca.

Međutim, nakon dolaska na Santiago Bernabeu, Kolumbijac je počeo stagnirati. Za kraljevski klub odigrao je 85 utakmica (29 pogodaka), a onda je otišao na dvogodišnju posudbu u Bayern (43/14), međutim Bavarci ga nisu htjeli zadržati dalje.

James je 2020. prešao u Everton, gdje je dobro startao, a onda su ozljede i promjene u klubu donijele novo razdoblje bez pravog učinka na terenu. Nakon 23 utakmice (6 golova) za Karamele prešao je u katarski klub Al-Rayyan.

Nedavno je pak, kao što smo već pisali, tijekom susreta katarske nogometne lige na dvoboju između Al Rayyana i Al Wakraha malijski nogometaš Ousmane Coulibaly pretrpio je srčani udar.

James Rodriguez je u tom trenutku odigrao odlučujuću ulogu u spašavanju Malijca.

Naime, prije nego što su liječnici i bolničari pohrlili do Coulibalyja, James Rodriguez (30) već mu pruža prvu pomoć. Kolumbijac koji od rujna 2021. igra za Al-Rayyan, brzo reagira i namješta Coulibalyjevu glavu tako da mu dišni putevi ponovno budu slobodni.

Važnost Jamesove intervencije sada je potvrdio Al-Wakrahov timski liječnik Mukhtar Shabaan. Prema Shabaanu, Coulibaly je mogao umrijeti bez pomoći Kolumbijca. Ili obrnuto: intervenirajući bez oklijevanja, James mu je spasio život.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ljuba Aličić u Šapcu ima 3 kuće, od kojih je jedna zlatna: Treba para za sve to, a slabo se radi!

Vlada KS subvencionirat će polovinu ukupnog povećanja cijene gasa