in

Bivša žena muža Helene Topalović progovorila: Ne podnosim bivšeg, o njemu i Topalkovoj ćerki ću sve ispričati

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Dimitrijević prvi put se oglasila o braku bivšeg muža Dragomira Aleksića i Helene Topalović.

Ona otkriva da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima. Na početku intervjua supružnicima je poručila: – Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom.

Kako si prihvatila saznanje da ti se bivši oženio Helenom?

– Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

Na šta konkretno aludiraš?

– To što imam da ispričam, reći ću isključivo pred kamerama, pozovite me u “Sceniranje”.

Da li smatraš da je njihov brak iz koristi, kao što se spekuliše?

– Mislim da ljudi bolje znaju nego ja. Kad ste se venčali, kao bomba je odjeknula vest da si se udala za milionera iz Dubaija, je l’ on zaista tako imućan? – Ne znam da li Gago (Dragomir, prim. aut.) zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi.

U kakvom ste sad odnosu?

– Odnos, šta to beše? Mislite, s*k*ualni ili ljudski? Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li je Helena bila jedina poznata žena s kojom je bio?

– Nisam istraživala, bio je dovoljno dobar dok smo mi bili zajedno. Čime se ti baviš, od čega živiš? – Pre svega zdravim životom, svojim detetom i uspešno prodajem garderobu u zemlji i inostranstvu. Na mom Instagramu je kompletan izveštaj mog rada. Ovo je prvi i poslednji put da pričam o bivšem, a o svojim poduhvatima ću vrlo rado.

Kakav je tvoj ljubavni život?

– To nikad niko neće znati. Kad se budem udavala, bićete obavešteni, jer ja ne krijem muža.

Ljiljana Stanišić, kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ðoković radi stvari koje većina ne smije

“Mažu vam oči, nijedna se odluka ne može donijeti bez pet glasova, to znači da je za svaku odluku glasao Bošnjak, Hrvat i Srbin”