in

Sloba Vasić upućen na HITNU OPERACIJU! – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Kako saznaje Balkan Stars, popularni pevač Sloba Vasić upućen je na operaciju, koja je zakazana za kraj januara.Da ne bi nagađali i kako bi saznali o čemu se zapravo radi, pozvali smo Slobu, a on nam je odmah rekao da nema mesta za paniku.”Tačno je da mi je​ krajem januara zakazan hiruški zahvat, ali nema potrebe da brinete. Ja sam potpuno zdrav, ali sam rešio da uradim operaciju smanjenja želuca. Već nekoliko godina vodim borbu sa kilogramima i mislim da je ovo pravo rešenje za mene.

Razmišljao sam dugo o tome, a doktor Dejan Veličković, koji će me operisati, lepo mi je objasnio sve šta me čeka, tako da sam u sigurnim rukama i nema potrebe za strahom, ali Vam svakako hvala što pitate. Ono što mi je jako važno je da je publika uz mene, kao i supruga i cela porodica, jer su mi oni najveća ppdrška” – rekao nam je Sloba.Popularni pevač je naveo da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u poslednje vreme postalo “teško” da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, ova operacija je u poslednje dve godine postala veoma popularna, a pre Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i Ana Nikolić.




Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Želite u kazalištu uživati od kuće?

ZBOG NJEGOVIH VEZA SA MILORADOM DODIKOM: Europarlamentarci traže pokretanje postupka protiv Olivera Varhelyia, pominju i Sattlerovu zabilješku