Categories: Estrada

VIŠAK KILA NIJE STRAŠNA STVAR: Žanamari savjetuje o treninzima

Žanamari Perčić svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje vjernim obožavateljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Njezina besprijekorna linija mnoge ostavi bez daha pa je sada otkrila dobre savjete za sve one koji se žele riješiti suvišnih kilograma koje su nakupili tijekom blagdana.

– Dobro je nekad dati si malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist. Krenite u teretanu i pretvorite to u mišić. Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni  nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildanje i tek pred ljeto izbaciti masti, šećer i sol te izgubiti masnoće – izjavila je

Svi na početku svog ‘fitnes putovanja’ rade graške pa tako i Žanamari koja kaže, kako ona greške radi i dan danas.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







 Mislim to je sastavni dio života i ljudske prirode. Težiti savršenstvu je ono što će vas uništiti, a ne neke minorne greške. Ok naravno treba paziti i biti umjeren u svemu jer tako i neke greškice neće imati teže posljedice – izjavila je te nadodala kako joj je najteže bilo kada ju je trener forsirao da radi više nego što osjeća da može.

Ozlijedila sam se ozbiljnije sigurno četiri puta u životu i jednom čak bila na operaciji. Otkad slušam sebe i svoje tijelo, a od fitnes kolega samo crpim inspiraciju, od tad nisam imala niti jednu težu ozljedu koja bi me spriječila da nastavim trenirati.Jedino pravilo kojeg se držim je ‘Pauza je Nikad!’ Svaki dan radim makar nekad to bio samo kardio – nadodala je.

(Express/24sata)

Redakcija

Recent Posts

Nakon Ćirkovićeve, zlato i za Kuluhovu i Šadrinu

BEOGRAD - Srpska reprezentativka u boksu Kristina Kuluhova donijela je Srbiji treće zlato na Evropskom…

2 sata ago

PREMIJER FBiH I MINISTRI: Ko sve dobija nove limuzine od po 150 hiljada KM

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","caption":"","bg":"363c47"}] Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 31. sjednici, održanoj 8. aprila 2024. godine, donijela…

2 sata ago

NAKON HITA “DAO SAM TI DUŠU” NESTAO: Ovako Alen izgleda danas

Alen Slavica svojim baladama i glasom žario je i palio nekadašnjom Jugoslavijom. Sa 13 godina…

3 sata ago

njegova izvanredna ljekovita svojstva su pravi poklon prirode

Kako podstiče stvaranje žuči i snižava nivo holesterola, korijen maslačka se u tradicionalnoj indijskoj medicini…

3 sata ago

JELENA TOMAŠEVIĆ: Zvale su žene da zakažu pregled kod njenog muža

Glumac Ivan Bosiljčić igrao je lik ljekara u seriji “Urgentni centar”, a on se našao…

4 sata ago