in

VIŠAK KILA NIJE STRAŠNA STVAR: Žanamari savjetuje o treninzima

Slatka-Tajna.Eu

Žanamari Perčić svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje vjernim obožavateljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Njezina besprijekorna linija mnoge ostavi bez daha pa je sada otkrila dobre savjete za sve one koji se žele riješiti suvišnih kilograma koje su nakupili tijekom blagdana.

– Dobro je nekad dati si malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist. Krenite u teretanu i pretvorite to u mišić. Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni  nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildanje i tek pred ljeto izbaciti masti, šećer i sol te izgubiti masnoće – izjavila je

Svi na početku svog ‘fitnes putovanja’ rade graške pa tako i Žanamari koja kaže, kako ona greške radi i dan danas.

 Mislim to je sastavni dio života i ljudske prirode. Težiti savršenstvu je ono što će vas uništiti, a ne neke minorne greške. Ok naravno treba paziti i biti umjeren u svemu jer tako i neke greškice neće imati teže posljedice – izjavila je te nadodala kako joj je najteže bilo kada ju je trener forsirao da radi više nego što osjeća da može.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ozlijedila sam se ozbiljnije sigurno četiri puta u životu i jednom čak bila na operaciji. Otkad slušam sebe i svoje tijelo, a od fitnes kolega samo crpim inspiraciju, od tad nisam imala niti jednu težu ozljedu koja bi me spriječila da nastavim trenirati.Jedino pravilo kojeg se držim je ‘Pauza je Nikad!’ Svaki dan radim makar nekad to bio samo kardio – nadodala je.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pas izvrnuo kantu za smeće pa raznježio vlasnika hodom srama

ONE PRAVE RAZLIKU:Ženama potrebna značajnija socijalna podrška na tržištu rada u BiH