in

SLAVLJE U PORODICI: Halid Muslimović očekuje drugo unuče

Slatka-Tajna.Eu

Halid Muslimović i njegova supruga Adelisa ove godine imaju veliki razlog za slavlje.Pored unuka Adriana koji je 2020. u njihov dom uneo najveću radost, ove godine porodica Muslimović ponovo očekuje prinovu.

Imam unuka, a ove godine očekujem još jedno unuče, to je najveći kapital – otkrio je Halid koji je nedavno izjavio da mu je najveća želja da doživi da unucima pjeva na punoljetstvu. Pjevač je istakao da je porodičan čovjek, te da pored ljubavi prema sinu Enisu i kćerki Lejli, sada je sva pažnja usmjerena na unuka.

– Uvijek sam bio brižan otac, uvijek sam davao sve za sina i kćerku, a sad sam i dobar djeda. Inače sam za porodicu veliki borac – rekao je pjevač i dodao da mu je 2022. godina počela na najljepši mogući način.

Meni je Nova godina svaki dan, kada imam puno prijatelja oko sebe, veselimo se, svaki dan je nova godina kad je dobro- istakao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kako je njegovo ime sinonin za dobar provod, pevač je otkrio bez koje njegove pjesme ovih dana ne može da napusti kafanu.

– U posljednje vrijeme bez “Dunje” ne mogu nikako. Dunja je dobra i kao žena i kao rakija i kao drvo, nije mnogo visoka kad se padne, ne razbije se. Uglavnom, u svakom pogledu dunja je dobra i moja pjesma “Dunja” je dobro prošla, svi je pjevaju. Žene su nekada koristile dunju da stave u orman da garderoba dobije lijep miris, to su bila neka lijepa vremena – zaključio je Muslimović.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Do kad će nas ubijati mostarske ruševine? / Bljesak.info

Addiko Bank Sarajevo nagradila klijente iz Orašja, Tuzle i Sarajeva