in

Najžešći navijači Milana brodom stigli u Veneciju, uslijedio obračun u moru

Slatka-Tajna.Eu

Da čovjek ne povjeruje

Pomalo nevjerovatne scene stižu nam iz Italije.




E. Škorić


Milan je u nedjelju slavio s 3:0 u Veneciji i tada privremeno zauzeo vrh Serije A, mada je gradski rival Inter istog dana, nekoliko sati kasnije, pobijedio Lazio (2:1) i vratio tron.

Milanski rivali vodit će očigledno bitku za Scudetto do kraja sezone, pa bismo mogli vidjeti jednog od bh. reprezentativaca na krovu Italije, pošto Rade Krunić nosi crveno-crni, a Edin Džeko plavo-crni dres.

Utakmica u Veneciji bila je isuviše lagana za Milan, koji je poveo već u drugoj minuti golom Zlatana Ibrahimovića, koji je izjednačio rekorde Cristiana Ronalda i Francesca Tottija, a do kraja je kapiten Theo Hernandez s dva gola ovjerio trijumf slavnog kluba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dan kasnije internet su preplavile neobične snimke sukoba navijača Venecije i Milana. Neki od najstrastvenijih navijača Milana brodom su stigli u Veneciju, a tada su ih susreli domaći fanovi koji su plovili morem, nakon čega je krenuo obračun.

Dimne bombe i rakete letjele su posvuda, jedni druge pokušavali su ugroziti na taj način, a snimke tog “obračuna” ubrzo su postale viralne.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Plenković na neformalnoj radnoj večeri s Izetbegovićem u Dubrovniku

OPUŠTENA U SPAVAĆOJ SOBI: Maja Šuput provodi slobodan dan