in

NAJBOLJA ŽURKA U GRADU! Seka Aleksić,Lexinton i Indira Colonija u klubu Kasina – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Jedna od najpopularnijih folk pevačica, Seka Aleksić, nastupiće u sredu uveče po prvi put u najpopularnom prestoničkom klubu “Kasina”.Seka je svoj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruža.Poznata je kao jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti činjenicom da je napunila do poslednjeg mesta svaki klub u regionu, pa se u Kasini u sredu očekuje pravo ludilo.

Publika će moći da uživa uz hitove kao što su “Sahara”,  ali i numere “Boli stara ljubav”, “Crveni ruž”, “Lom Lom”, “Aspirin”, “Crno i zlatno”, “Kraljica” i mnoge druge.

Lexington Bend, čiji temperamentni scenski nastup i fenomenalni repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, obradovaće svoju vernu publiku nastupom u klubu Kasina  i to za Doček Srpske nove godine u četvrtak 13.januara – Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u „Kasini“-rekao je Bojana frontmen Lexinton benda.

A petak u Kasini rezervisan je za sjajnu Indiru Colonija.Tamo gde  dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku













Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Addiko Bank Sarajevo nagradila klijente iz Orašja, Tuzle i Sarajeva

Plenković na neformalnoj radnoj večeri s Izetbegovićem u Dubrovniku