in

Kad prije? Zvezda Granda i bivši zadrugar postao deda: Najmlađi sam deka na estradi!

Slatka-Tajna.Eu

Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone “Zvezda Granda” i bivši zadrugar, u 40. godini postao je po prvi put deda.

Za Grand Online pjevač je otkrio da je njegov sin Nebojša, kog od milošte zovu Bobi, prije nekoliko mjeseci dobio nasljednicu kojoj su srećni roditelji dali ime po pjevačevoj supruzi Ani. Inače, i sam Cobe oženio se sa samo 18 godina, te ne čudi što je rano i postao deda. Pored sina Nebojše, pjevač ima i kćerku Slađanu.

I dok Slađana živi u Leskovcu zajedno sa roditeljima, njegov sin odlučio je da svoj put nastavi u Berlinu, pa je u tom gradu rođeno i pjevačevo prvo unuče.

– Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svijetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost – ponosno kaže pjevač i objašnjava zašto je vješto od medija krio srećnu vijest.

– Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lijep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo od kad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom – ističe Cobe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kaže da je ova novina u njegovoj porodici zasigurno promijenila njihov život na bolje i da se na ulogu deke odmah navikao.

– Nisam vjerovao kakav je osjećaj biti deda sve dok na svijet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presrećan sam. Tako je lijepa, zlatna, samo se smije po cijeli dan – srećno kaže pjevač i dodaje:

– Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podijelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije.

Budući da je najmlađi deka na estradi, zanimalo nas je i da li će mu smetati da ga od sad oslovljavaju sa deda.

– Neću biti deda, biću deka Cobe (smijeh), to je slađe- s osmijehom završava pjevač i dodaje da je najvažnije da je dijete zdravo i srećno i da mu nije bitno kako će ga zvati, jer je na svoju novu titulu ponosan.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ana Ivanović nije izabrana u tenisku “Kuću slavnih”

Vozio autobus bez točka, policiji nije mogao da objasni gdje je izgubio točak / Bljesak.info