in

BIĆE SKIJANJA U KUPAĆIM KOSTIMIMA: Dragica Zlatić i Aleksandra Mladenović na Zlatiboru

Slatka-Tajna.Eu

Dragica Zlatić i Aleksandra Mladenović sve češće putuju zajedno, pa su nakon nezaboravnog putovanja u Istanbul ponovo spakovale kofere i uputile se na Zlatibor, kako bi odmorile od prethodnog perioda koji su provele radno i napunile baterije za predstojeće obaveze.Prošle godine Dragica je priznala da su joj zimovanje platili prijatelji, a ovoga puta sama je iskeširala odmor na planini.

– Hvala Bogu ove godine se radilo, tako da se i zaradilo. Po pola smo platile, na ravne časti. Mi to ne gledamo ko je šta platio, nešto plati ona, nešto ja, ne mjerimo – rekla je Dragica, dok je Aleksandra dodala da je došla na planinu jer je željna planinskog vazduha.Budući da je širenje pandemije u punom jeku, pJevačice su istakle da ne žele da rizikuju i da izlaze. Ali jedna od njih ne može da odmori čak ni u smještaju.

– Ja ne mogu od nje da spavam, non stop me budi ujutru. Ona je kao vojnik, čim ustane odmah počne “hajmo, kreći”- rekla je Aleksandra.

Na Zlatiboru je trenutno prava zimska idila, budući da je snijeg napadao, ali su se požalile da je hladno, zbog čega ne provode puno vremena napolju. Ipak, Aleksandra će morati da joj ispuni želju i da je slika na snijegu.

– Ponijela sam neku kratku suknju i moraću da nađem negdje da se slikam u tome. – rekla je ona, a njena kolegica dodala da je i ona planirala da se slika, ali da se zbog hladnoće predomislila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Aleksandra je isplanirala da se slika u kupaćem na skijama – otkucala je Dragica, što je obje dovelo do suza.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Voditelji u Australiji nisu znali da su u programu, pa izvrijeđali Novaka Đokovića

“Ovi ljudi imaju ljubav za svojom domovinom, nećemo odustati nikad!”