in

Platili igrača 55 milijuna eura, a sada nema pravo nastupa / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Platili igrača 55 milijuna eura, a sada nema pravo nastupa

Barcelona ne može prijaviti svoje najnovije pojačanje iz  Manchester Cityja Ferrana Torresa kojeg je platila 55 milijuna eura, unatoč tome što su Aston Villi posudili Philippea Coutinha koji je imao ogromnu plaću.

Barcelona je šokirala veliki dio nogometnog svijeta ubrzo nakon Božića kada su potvrdili da su postigli dogovor s Torresom. Ta objava dolazi manje od godinu dana nakon što je predsjednik Joan Laporta objavio da je klub u dugovima od 1,2 milijarde eura, prenosi HRT.

Većina trenutnih problema Barcelone veže se na njihovu nepromišljenu potrošnju tijekom proteklog desetljeća, radili su rekordne transfere s astronomskim plaćama.

Jedno od tih imena bio je i treći najskuplji igrač svijeta, Coutinho, kojeg je klub ovog mjeseca konačno uspio poslati na posudbu u Villu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, taj dogovor nije uspio osloboditi dovoljno prostora za registraciju Torresa, što je potvrdio i sportski direktor Mateu Alemany.

”Još ne možemo registrirati Ferrana Torresa, posudba Philippea Coutinha u Aston Villu nije dovoljna”, rekao je Alemany te dodao:

”Ali sada su u tijeku operacije kako bismo registrirali Ferrana”, razgovori su u tijeku.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nije sve gotovo, sudbina Đokovića u rukama jedne osobe

iFi Audio GO Blu – Čudesna kutija šibica