in

Novak zaražen bio među djecom? Nakon ovog pitanja Đokovići odmah prekinuli press konferenciju

Slatka-Tajna.Eu


Bura se ne smiruje


Porodica Novaka Đokovića danas je održala još jednu press konferenciju.Na njoj su govorili njegov otac Srđan, te brat Đorđe.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

U dokumentima priloženima sudu i koje je objavila australska vlada advokati Novaka Đokovića pišu da je njihov klijent “ostvario pravo na iznimku od pravila o nužnom cijepljenju prilikom ulaska u Australiju zato što se 16. decembra prošle godine zarazio koronom”.

No, interesantno da je tog dana Đoković bio na svečanosti u muzeju Pošte Srbije na predstavljanju prihodnih poštanskih maraka “Tenis: Novak Đoković, prvi reket svijeta”.

Dan kasnije Novak je bio okružen mnogom djecom kojoj je dijelio pehare. Na fotografiji sa tog događaja, baš kao i dan ranije, nije imao masku niti se pridržavao epidemioloških mjera.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Dan nakon toga pojavio se u redakciji francuskog L’Equipea, a pitanje o tim datumima moralo je doći na red i na današnjoj pressici.

Potegli su ga novinari iz Australije, ali konkretan odgovor nisu dobili.

Novakov brat Đorđe samo je rekao da je vlastima Australije dostavljena sva dokumentacija, nasmijao se i prekinuo press konferenciju.

Jasno je da se Novak Đoković ponašao izuzetno neodgovorno, s obzirom na to da se među djecom nalazio kada je znao da je zaražen te je samim tim svjesno ugrožavao javno zdravlje.

Šta će biti nakon svega, ostaje da vidimo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa
Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ČETNICI I PRORUSKI ‘HUMANITARCI’ SA KRIMINALNIM DOSJEIMA OKUPILI SE U BRČKOM: ‘Dat ćemo krv za RS kakvu vidi naš Dodik’

ON JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA SA KOJOM MORAM DA ŽIVIM: Dalila progovorila o Caru