in

“Meni je lakše da to ne gledam” Dušku se nisu sviđale Jelenine golišave objave, čak ju je i otpratio sa instagr

Slatka-Tajna.Eu

Brak Jelene i Duška je u krizi, a podsjećamo na pisanja medija iz prošlosti o turbulentnim svađama i mirenjima ovog para.

Međutim, da na njihovoj relaciji ima turbulencija odavno ne kriju ni oni sami, a kako god da to izgleda između njih privatno, na društvenim mrežama ne haju za suptilnost. Godinama unazad par se prati i “otpraćuje”, “lajkuju” se pa se uklanjaju, pa se ponovo mire. Gotovo svake godine od nekoliko prethodnih makar jednom imali su epizodu nepraćenja na društvenoj mreži “Instagram”, pa možda zato ova najnovija nikoga nije ni naročito iznenadila.

Naime, bračni par poslJednjih mjeseci ponovo je u minus fazi na javnim platformama, pa se ne prate što mnoge odmah asocira na najnoviji raskol u braku i potencijalan potres. Međutim, istina je daleko benignija. U odnosu između Jelene i Duška sve je u najboljem redu ali ima taj jedan segment oko nikako ne mogu da se slože, pa je ponekad najbolje složiti se – da se ne slažete. Riječ je upravo o nadaleko poznatoj prirodi objava koje Jelena kači na svoj profil a koje neretko podrazumijevaju i nešto slobodnija izdanja, poput njene savršeno oblikovane zadnjice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuTošić je, naime, dokazani tradicionalista koji ne voli što njegova supruga takav i slične sadržaje dijeli sa milionima fanova, dok ona to smatra isključivo umjetničkim, modnim, uostalom, slobodnim stavom. Stoga je par napravio jednostavan dogovor – “radi šta ti je volja, ali meni je lakše da to ne gledam”. Što manje zna, manje će se nervirati, a poznato je i da Duško svoju ženu podržava u njenim karijernim potezima čak i kada ih ne razumije.

(Express/ Story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ove 3 namirnice su spas za tanku i rijetku kosu koja opada

Puštena u opticaj: Nova kovanica od dva eura