in

BRUKA UŽIVO: Pogledajte kako je javnost u Republici Srpskoj izmanipulirana lažnom objavom da akademiju prenosi Radiotelevizija Srbije…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2022/01/mile_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2022/01/mile_1.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”10101a”}]

Prijenos svečane akademije, koja je održana sinoć u Banjoj Luci, povodom 30 godina postojanja Republike Srpske prenosio je direktno RTRS, a ne i RTS (Radiotelevizija Srbije), kako je bilo najavljeno, piše portal BN. 

Uz pozdravnu riječ prisutnim, zvanični spiker na početku akademije je uputio pozdrave i gledaocima RTRS-a i RTS-a, Javnog servisa Srbije.

Je li u pitanju gaf ili smišljena “prevara” Dodikovih ljudi još uvijek nije poznato, no činjenica je kako u programu RTS-a nije išao direktan prijenos svečane akademije nazvane “Prvih 30 godina Republike Srpske”.

 

Nije jasno zbog čega su organizatori akademije izmanipulirali građane Republike Srpske da prijenos uživo ide i na RTS-u, kada je na tom programu išla emisija iz programske šeme te televizije “Kvadratura kruga”, što se vidi i u pregledu programa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Progovorile najbliže komšije Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Povrijedio se Miloš Teodosić