in

SUPRUGU LIDERA “CRVENE JABUKE” NA VIĐAMO U JAVNOSTI: Žerina Barbara je prava ljepotica

Slatka-Tajna.Eu

Multimedijalna izložba posvećena 35. godina rada „Crvene jabuke: Za sve ove godine“ otvorena je u centru Sarajeva. Autorica projekta i izložbe je Amina Abdičević. Izložba je realizovana u partnerstvu s Muzejom Sarajeva.

Cilj izložbe jeste promoviranje sarajevske muzičke scene, koja će ostati zabilježena u muzičkim analima kao svojevrstan fenomen. Posjetioci u Štrosmajerovoj ulici prisjetit će se “zlatnog perioda” 80-ih godina prošlog vijeka kada je Sarajevo bilo regionalni muzički centar i kada je pored ostalih bendova i istaknutih kantautora “Crvena jabuka” započinjala svoj uspješni put.

Sa Draženom Žerićem Žerom stigla je i njegova supruga Barbara. Nju u javnosti ne viđamo skoro nikada, a djevojka s Korčule je osvojila srce nekada zakletog neženje pa pjevač je u skladnom braku sa njom od 2008. godine. Bračni par ima blizankinje Petru i Mareu.

Barbara je pažljivo razgledala naslovnice albuma, isječke iz novina i fotografije. Kako je istakao Žera, baš je ona kriva za kašnjenje na otovorenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Zaboravila je dokumenta kad smo krenuli iz Zagreba, tako da smo se morali vraćati po dokumenta. Dešava se – opravdao se Žera.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Noć u hotelu skoro 4.000 eura: Kćerka Željka Mitrovića uživa u suhom luksuzu, milijarder ne žali pare na nju! (Foto)

Studija: Dvije doze Pfizer vakcine štite djecu od ozbiljnog upalnog sindroma