in

Šeširi, kape, beretke: Za šik zimu

Slatka-Tajna.Eu

Dolaskom niskih temperatura pretežno svako izlaženje van svima pada teško stoga posežemo za toplim stvarima zbog kojih se osjećamo ugodno. To su pleteni džemperi, prekrasne pernate jakne, moderni kaputi. Još jedan vrlo važan element garderobe u ovo magično doba godine jesu modni ženski šeširi, kape i beretke, koje su jednostavno potrebne svakom ormaru tokom zimskog perioda.

Šeširi

Iako se više nose ujesen, šeširi mogu biti odličan izbor za zimske dane. Odabir pravog šešira može upotpuniti look i učiniti ga maksimalno elegantnim. Ovaj modni detalj ima moć da začini svaku odjevnu kombinaciju. U ponudi su šeširi različitih materijala, oblika i boja, a na vama je da izaberete onaj koji najviše odgovara vašem obliku lica, stilu i bojama iz vašeg ormara.

Kape

Istovremeno tople i mekane, vunene kape savršeni su jednostavni dodatak koji će, osim zaštite od hladnoće, svakom zimskom outfitu dati zanimljivu teksturu i biti najdraži završni pečat. Bilo da se odlučite za jednostavnu crnu, rebrastu vunenu kapicu ili šarmantni model s pomponom, vunena kapa će, umjesto modnog dodatka koji nadopunjuje kombinaciju, postati njena glavna zvijezda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Beretke

Beretke su se pokazale kao trendi odabir koji donosi neodoljivi pariski štih, ali i dozu elegancije. Upravo je sinergija dvaju stilova ono što kod beretki obožavamo, a kombinacija koja baš nikad ne razočara definitivno je ona koja uključuje omiljene farmerke, trendi gležnjače i dobar kaput. Ipak, ukoliko volite dnevnim kombinacijama podariti dašak glamura, predlažemo da se odlučite za standardne klasične komade strogih linija te minimalističkog stila.

 

The post Šeširi, kape, beretke: Za šik zimu appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Obožavaoci režima mogu se sada vratiti gledanju Zadruge, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu”

Da li će EU žrtvovati BiH?