in

Huawei reagirao na pisanje BIRN-a: Mi smo jedina kompanija u telekom sektoru koja je dozvolila provjeravanje našeg izvornog koda / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Huawei

Huawei Technologies je privatna kompanija koja je 100% u vlasništvu svojih zaposlenika, te niti jedna vladina organizacija, politička stranka ili bilo kakva druga organizacija ne  posjeduju dionice Huaweija niti imaju kontrolu nad Huawei. Huawei uvijek poštuje i slijedi međunarodne zakone i regulative, kao i zakone i regulative država u kojima  poslujemo.

Sigurnost i zaštita podataka je glavni prioritet naše kompanije. Huawei posjeduje izuzetnu uspješnost što se tiče sigurnosti podataka. Huawei nikada nije imao niti jedan veći cayber sigurnosni incident kroz povijest rada s više od 500 telekom operatera, uključujući  najuspješnijih 50 telekom operatera na svijetu, kroz 20 godina poslovanja u 170 zemalja, tijekom kojeg smo uspješno spajali preko 3 milijarde ljudi. Niti jedan drugi vendor ne posjeduje ovakav uspjeh po pitanju cyber sigurnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Također, Huawei je najviše provjeravana IKT kompanija na svijetu. Huawei je uspostavio  više centara za cyber  sigurnost i transparentnost, od čega su 3 u Europi, te uspješno  surađujemo s vladama i telekom-operaterima na suzbijanju cyber sigurnosnih incidenata. Mi smo jedina kompanija u telekom sektoru koja je dozvolila provjeravanje našeg izvornog koda (source code), čime smo jasno pokazali našu otvorenost i transparentnost.

Huawei je bio i ostaje otvoren za suradnju. Vlada, klijenti i drugi sudionici unutar sigurnosnog eko-sustavasu uvijek dobrodošli da sustavno pregledaju naše proizvode i ponude osvrt na bilo kakve nedostatke u dizajnu proizvoda, slabostima mreže, ili kvaliteta koda. Otvorenost i transparentnost su ključ za konstantno učvršćivanje povjerenja i sigurnosti naših proizvoda, te naša kompanija prihvata osvrt sigurnosne zajednice.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FK Borac: Puna podrška Novaku Đokoviću

BRUKA, UŽIVO: Pogledajte kako je javnost u Republici Srpskoj izmanipulirana lažnom objavom da akademiju prenosi Radio televizija Srbije…