in

VESNA ZMIJANAC KONAČNO ODLUČILA: Presađuje kosu u Istanbulu

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac ide na presađivanje kose u Tursku jer već neko vrijeme ima problema s opadanjem kose, koja joj se do te mjere prorijedila da mora da nosi perike da bi pristojno izgledala kad se pojavljuje negdje u javnosti.

Naime, pjevačica je na perike potrošila čak 8.000 eura, a nije riješila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspješno radi u Istanbulu.

Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što ih je skupo plaćala i davala po nekoliko hiljada eura na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat.

Zato se raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspješno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pjevačica je poslije dužeg razmišljanja i informisanja o svemu riješila da im se podvrgne.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U Istanbulu je na glasu jedna klinika koja je specijalizovana za ove zahvate i svi koji su bili odlazili su zadovoljni. Tako se i Vesna, koja je zbog problema s opadanjem kose potrošila mnogo para na kvalitetne perike, odlučila na ovo trajno riješenje.

Četiri perike koje pjevačica najčešće nosi joj je, inače, radio popularni vlasuljar iz beogradskog pozorišta, ali kako njihovo konstantno nošenje uzrokuje dodatne probleme s tjemenom glave, morala je da pronađe drugo rješenje.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo kako su ga iz minuta u minut maltretirali na aerodromu

Dedić: Prioritet je povećati proizvodnju hrane