in

Messi propušta utakmicu protiv Lyona

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri PSG-a 9. januara gostuju Lyonu u okviru 20. kola Ligue 1. Argentinac Lionel Messi neće biti na raspolaganju Maruciju Pochettinu za ovaj meč zbog iako je prije tri dana dobio negativan test na Covid 19.

Messi se po povratku iz Argentine nakon božičnih i novogodišnjih praznika vratio u Pariz, nakon testiranja na koronavirus napadač PSG-a je negativan ali če propustiti meč protiv Lyona.

Messi je tokom odmora boravio u Argentini, a snimljen je na više zabava. Između ostalog i na novogodišnjoj gdje je zadužen za muziku bio DJ Palacio. On se pohvalio i fotografijom s Messijem, a upravo zbog nje se našao na udaru kritika Messijevih fanova. Fanovi sjajnog argentinca kao krivca za bolest svog idola našli su u DJ-u Fer Palaciju koji se nalazio pod teškim optužbama, uvredama, pa čak ga i nazivaju ubicom jer tvrde da je baš on zarazio Messija.

Francuski tim objavio je da Argentinac nastavlja sa individualnim protokolom oporavavka narednih dana. Messi bi mogao zaigrati u utakmici domaćeg prvenstva na Parku Prinčeva protiv Bresta 15. januara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pochettino ne može računati na čak 12 fudbalera svog tima zbog povreda, Covida 19 i nastupa na Afričkom kupu nacija. A pod znakom pitanja je i sutrašnji nastup Juana Bernata.

Sveci su trenutno lideri francuskog šampionata sa 49 bodova u 19 mečeva  i imaju deset bodova prednosti za prvim pratiocem Marseilleom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ženka francuskog buldoga svuda nosi čašu: "Čuo sam za sigurnu dekicu"

Ne može se bez Dijamanta u derbi: Džeko je ipak tu protiv Lazija