in

DANIJELA MARTINOVIĆ otvorila dušu nakon 25 godina veze – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Danijela Martinović je otkrila kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze, ali i još poneke detalje iz svoga života.

Pjevačica je ispričala brojne aktualnosti. Između ostalog, osvrnula se na činjenicu da je ove godine proslavila 50. rođendan, te je rekla kako nije opterećena time.

Istinska, ona prava ljepota, dolazi zaista iznutra. Možemo imati lijepe crte lica, prekrasnu kosu ili prekrasno možemo biti obučeni, ali ako iznutra ne isijava ono nešto, džaba je to sve – komentarisala je pjevačica.

DANIJELA MARTINOVIĆ otvorila dušu nakon 25 godina veze

Priznala je kako već godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi održala svoj mir, te da može ostati sebi vjerna. Komentarisala je i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači zaista u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, “u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći živote dobar ti dan”. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala. U svoju prošlost, do jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari. kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe – rekla je Danijela, piše Dnevnik.hr.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ko koga laže? Đoković 16. decembra pozitivan, a 17. uručivao pehare mladim teniserima

Emina Jahović: Mustafa i ja smo se pomirili!