in

RODIŠ DVOJE DJECE,ZABORAVIŠ NA SEBE: Ella Dvornik o majčinstvu

Slatka-Tajna.Eu

Ella Dvornik na svojim je društvenim mrežama objavila video u kojem pokazuje svoju fizičku transformaciju te neke isječke s treninga.

Ella je uz video objavila dugačak opis u kojem je istaknula važnost mentalnog zdravlja te uzimanja vremena za sebe nakon što je postala mama.

-Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u šoping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti? Znaju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je l’ previše radiš? Je l’ oni ispaštaju-poručila je i dobila podršku drugih žena,ali i kritike da je sebična.

(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

BOLJE SAM I SRETAN: David Dragojević uputio srceparajuću poruku Dejanu

“Milorad Dodik je još 1998. godine bio korumpiran”