in

UHVATIO GA GRČ U TOKU EMISIJE, VODITELJICA MU POMOGLA: Keba plače za “unukom” Aleksandrom

Slatka-Tajna.Eu

Pri nedavnom gostovanju u TV jutarnjem program, Dragan Kojić Keba je uzrokovao stres za voditeljicu i kratku pauzu. Naime, dok je pjevao pjesmu „U snu ljubim medna usta“ uslijedio je teški uzdah. Kebu je uhvatio grč u toku živog programa.

A onda je promijenio i boju i izraz lica, uhvatio se za nogu na šta je voditeljica pokušala da mu pomogne. Naravno, trebalo mu je malo vremena s obzirom da je bio u živom program, pa je u profesionalnom stilu završio pjesmu ali i gostovanje.

A dok se mnogi raspituju šta Keba misli o rastavi braka svog sina Igora i Severine on vrlo diplomatski odgovara da on nema tu šta da kaže, da je to njihova odluka. Ono što zna jeste da nije on prvi želio rastavu, a onda su mu oči zasuzile pa je kazao da mu unuk beskrajno nedostaje. Naravno govorio je o Severininom sinu Aleksandru kojeg, kaže, voli kao život.

-Jednostavno, on je mene zvao deda, tu je stalno trčkarao oko nas, najviše je bio s nama, sa mnom i sa suprugom. Tako da ne mogu više ništa objašnjavati, mnogo mi nedostaje – kroz suze je rekao Keba.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nadal “izazvao” Đokovića: “Da je htio ne bi imao problema”

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2021.:G20 podržao globalnu poreznu stopu od 15 posto