in

ŠTA SE TO KUHA U RADIONICI ARMINA ŠAKOVIĆA: Hoće li se Selver Džebo snimiti duet s Halidom Bešlićem?

Slatka-Tajna.Eu

Ime Selvera Džebe u svijetu bh. muzike je itekako poznato. Iza sebe ima lijepu karijeru, no, zbog privatnog života, često je bio primoran privremeno je napustiti. Zanimljiv je podatak da je upravo on pjevač koji je izdao prvi poslijeratni album „Srećo moja“ za „Sarajevo disk“, te je, kao posebno izdanje, dobio i posebnu ploču.

Kaže da se prije nekog vremena, na estradu vratio s pjesmom „Najljepša je Bosna moja“ koju je napravio Spaso Berak. I s obzirom na situaciju, zadovoljan je kako je numera prošla kod publike. A ovih dana, kako smo čuli, ima tri dobre opcije za veliki povratak na estradnu scenu. Nedavno smo ga „ulovili“ na kafi sa Halidom Bešlićem i Arminom Šakovićem. Na naše pitanje šta se to „kuha“, nismo dobili konkretan odgovor. A načuli smo da bi moglo doći do dueta sa Halidom, a da pjesmu za njih dvojicu „skroji“ po mjeri upravo hitmejker Šaković.

Prvo poslijeratno izdanje je upravo album Selvera Džebe

Druga, već odavno poznata priča, je duet s Oljom Karleušom koji je zbog korone odgođen za neko bolje i ljepše vrijeme. No, sve su prilike da će do ove saradnje konačno doći. A u Beogradu, šuška se, poznati hitmejker Slavkoni pravi pjesmu upravo za Selvera. E za koju će se varijantu Džebo prvo odlučiti, ostaje nam da vidimo. Možda odradi sve tri ponuđene saradnje pa čak i snimi album. Ako je suditi po saradnicima, njegovom izvrsnom vokalu, ove pjesme bi se mogle onako na prvu dopasti publici, pa samim tim Selver doći na mjesto u muzici koje mu po kvalitetu svakako pripada.

-Sve je u opticaju. Nadam se da dolaze bolja vremena za muziku a ja jedva čekam da publiku obradujem nekim novim pjesmama pa zasijam punim sjajem – bio je zagonetan Selver Džebo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dž. H. M. 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2021.:G20 podržao globalnu poreznu stopu od 15 posto

Zima u bočici jogurta: propolis, med, limun i crni čaj, cimet, đumbir, kardamom, klinčić