in

FABRIKA CEMENTA LUKAVAC PROMIJENILA IME I OBLIK POSLOVANJA

Slatka-Tajna.Eu

Od 1. januara 2022. godine Fabrika cementa Lukavac d.d. je zvanično promijenila svoje ime i oblik društva u Lukavac Cement d.o.o., dok je Lukavac Beton u drugoj polovini 2021. postao samostalno poslovno društvo koje sada posluje pod nazivom Lukavac Beton d.o.o. Navedene promjene su realizirane s ciljem transparentne identifikacije brendova sa firmom.

“Nakon uspješno okončane faze razdvajanja i pozicioniranja naših brendova Lukavac Cement i Lukavac Beton, potpuno logičan slijed je bio da i naše dosadašnje poslovanje uobličimo u dvije firme u svrhu još fleksibilnijeg i učinkovitijeg djelovanja u skladu sa savremenim trendovima. Odlučili smo da u poslovnoj i svakoj drugoj komunikaciji i samim nazivima naših kompanija segmentiramo proizvodnju cementa i betona te dodatno povećamo njihovu prepoznatljivost i funkcionalnost kao pouzdanih partnera i vodećih proizvođača cementa i betona”, istakao je Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marketing Lukavac Cementa d.o.o.

Glavni cilj Lukavac Cementa d.o.o. i Lukavac Betona d.o.o. je da se klijentima osigura vrhunska kvaliteta proizvoda i usluga, te da se konstantno radi na daljim ulaganjima i praćenju razvoja modernih tehnologija, što omogućava implementiranje inovativnih ideja i projekata

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković odbijen, slijedi žalba

Natural Psoriasis Treatment Program – The Psoriasis Program