in

Oglasila se i supruga rahmetli Malkočevića, hoće li neko u Slobodi preuzeti odgovornost?

Slatka-Tajna.Eu

Šta se dešava na Tušnju?

Facebook objava sada već bivšeg uposlenika FK Sloboda, Gordana Džafića, izazvala je veliku raspravu i unijela nemir među sve one koji vole Slobodu.




E. Škorić


Džafić je danas na Facebooku ostavio status u kojem je naveo da je nakon 25 godina rada u Omladinskon pogonu FK Sloboda dobio otkaz i to kao najstariji trener.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Priča Upravnog odbora na čelu sa Šećerbegovićem (Elmir op.a.) o stabilizaciji kluba je notorna laž. Treneri su ucijenjeni od uprave koja vrši mobing nad njima kažu im ako ima gdje bolje daj otkaz”, napisao je Džafić, dodavši:

“Već dugo vremena treneri su socijalni slučajevi čekaju platu kao sadaku. Kao najstariji trener moja je dužnost da kažem istinu i da se jednom stane u kraj ljudima koji imaju firma u kojima imaju svoje ogromne plate a moj najdraži klub FK Sloboda i moje kolege treneri služe kao igračke”, napisao je Džafić.

Naveo je kako trenerima prošle godine nije isplaćeno šest plata, a ispod njegove objave na društvenoj mreži Facebook uočili smo veoma zanimljiv komentar koji je ostavila Biljana Malkočević, supruga rahmetli Sakiba Malkočevića, bivšeg igrača i trenera Slobode i jednog od najzanačajnijih sportskih radnika na prostoru Tuzle.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Podrška gospodine Gordane. Ni poslije godinu i po nakon smrti mog Sakiba gospoda iz Slobode se nije udostojila izmiriti dugove od plata do neuplaćenog radnog staža… i dalje. Neću odustajati od svojih prava i prava svoje djece, a nemojte ni Vi Gordane. Onom ko se pronađe u ovom tekstu neka je na čast i sramotu”, napisala je Biljana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako se na osnovu igara i rezultata Slobode u prvom dijelu sezone to možda nije moglo pretpostaviti, čini se da su nad stadionom Tušanj ponovo sivi oblaci i da je situacija daleko od dobre, pa ni približno onakva kakvom su je možda vodeći ljudi Slobode pokušavali predstaviti.

Nakon posljednjih dešavanja, neko bi trebao da preuzme odgovornost, a objava Gordana Džafića mogla bi biti samo okidač za objavljivanje istina koje su bile duboko sakrivene…

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OBISTINILA SE NAJAVA MINISTRICE TURKOVIĆ: Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji

Ma kako da mi bude žao: Tanja Savić prvi put o tome što je zbog Jovane Jeremić napustila emisiju!