in

NUDE MI SVE I SVAŠTA: Ivana Bogićević na meti udvarača

Slatka-Tajna.Eu

Atraktivna finalistkinja prethodne sezone “Zvezda Granda”, Ivana Bogićević, osim vokalom izdvojila se i svojim šarmom kojim plijeni gdje god da se pojavi. Nije tajna da su pjevačice oduvijek privlačile jači spol, a ona je nedavno u emisiji “Zvezde Granda Specijal” istakla kako nema problem da prva priđe muškarcu koji joj se dopadne.

– Meni uglavnom prilaze ovi koji mi se ne sviđaju. I onda da ja ne bih izgubila ovog što mi se sviđa bolje ja njemu da priđem nego neka tamo. Ja nikad ne gubim, ja uglavnom dobijam. Ja inače idem glavom kroz zid dok ne dobijem ono što hoću!-rekla je.

Nakon takmičenja, popularnost je enormno porasla, a uz to i obim posla te Ivana nastupe ima i po nekoliko puta nedjeljno, a u emisiji “Grand Magazin” otkrila je koliko joj često muškarci udjeljuju komplimente.

Sad mi govore više. Prije su se sramili da mi kažu, ali sada ne- rekla je pevačica, koja priznaje da joj poruke različite sadržine stižu na društvenim mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Bolje da ti ne otvaram poruke, sramota je šta sve šalju. Hoće svi da me žene, nudemi kako će da me vode tamo, ovamo samo da se udam za njih- ispričala je Ivana.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vlada ZDK isplatila 1,46 miliona KM poticaja poljoprivrednim proizvođačima

Prepoznajete li pjevačicu sa fotografije? Njene hitove sada slušaju sve generacije širom Balkana