in

Ma kako da mi bude žao: Tanja Savić prvi put o tome što je zbog Jovane Jeremić napustila emisiju!

Slatka-Tajna.Eu

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije “Amidži šou” zbog toga što je pevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić. Ona se od tada nije oglašavala, a sada je otkrila da se ne kaje zbog svog postupka.

– Ma kako da mi bude žao, spasila sam se. Ne bih dalje komentarisala -rekla je za “Blic” Tanja Savić.

Inače, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.


– Svi su mi rekli: “Tanja i Jovana u jednoj emisiji – to će da bude vatra”! – počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

– Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

– Hvala, Tanja – odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.

U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja ćutala sve vreme i nije se snašla da dođe do reči.

Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije: “Šta danas voze muškarci koji su nekada vređali Jeremićevu?”, na šta je Savićeva kratko odgovorila: “Šlepere”. Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: “Koja je Tanjina prva pesma?”.

Ona se sve vreme “kiselo” smeškala, “prevrtala očima”, a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovde – rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: “Moram u WC” i uz osmeh išetala iz studija.

Podsećanja radi, ovim povodom je pre nekoliko dana voditelj Ognjen Amidžić izjavio: “Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje.”

Sa druge strane, Jovana je tada poručila: “Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama.”

ekskluziva.ba/


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oglasila se i supruga rahmetli Malkočevića, hoće li neko u Slobodi preuzeti odgovornost?

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2021.:Mali pomrsili račune velikim