in

IZMIŠLJENI ŽIVOT: Ana Korać iznajmljuje automobile i hvali se poklonima, a od dečka ni traga!

Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti zvijezda Ana Korać često se nalazi na udaru optužbi da navodno predstavlja svoj život mnogo glamuroznijim i jlepšim nego što je to zaista slučaj, a posljednja tvrdnja u nizu je prilično krupna.

Da Ana izgleda znatno drugačije nego na fotografijama na društvenim mrežama pokazali su i paparaco snimci koje je napravio fotograf unajluđoj noći”, a na njima je moguće primjetiti da Koraćeva ne može da se pohvali tananim strukom kakav ima na Instagramu.

Međutim, jedan Tviteraš ide i mnogo dalje od toga, te tvrdi kako rijaliti zvijezda navodno vozi iznajmljene automobile i predstavlja ih kao svoje, dok od bogatog partnera nema ni traga ni glasa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ana Korać koja je opet iznajmila G klasu od druga, kupila sebi balone i sve i izmislila da ima dečka i da je auto poklon – napisala je Tviterašica, a ubrzo je uslijedio niz komentara onih koji tvrde da je to “svima jasno”, te da joj “ionako niko nije ni povjerovao u priče o avionima i kamionima”, dok je bilo i onih koji ističu da “svakoga prate ovakvi komentari”, te da “traže dokaze za ove tvrdnje”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TO JE JEZIVO,NEMAM RIJEČI: Coby nakon nestnaka Mateja Periša u Beogradu potrešen

“Američke sankcije će biti objavljene danas u poslijepodnevnim satima”