in

IMA JE BLAGOSLOV SUPRUGE: Nikola Rokvić želio da se zamonaši i priznao da je bio naporan

Slatka-Tajna.Eu

Bojana Barović priznala je da je njen suprug Nikola Rokvić razmišljao o monaškom životu, a dodala je i da razume šta ga je u tome privuklo

-Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumijem. To je bogatstvo koje duša može da osjeti samo na takvom mjestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemjerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumijem šta je njega vuklo. On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u vjeru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovjek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspio je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živjeti- ispričala je nekadašnja manekenka.

Nikola je potvrdio tu priču i dodao da je bio “malo naporan” porodici tada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Htio sam svima da prenesem to kako sam ja gorio u vjeri, ali ne može to tako. Ja sam čovjek koji ima porodicu, ima djecu i moja kelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem djecu na pravi put. Bojana je vidjela tu moju želju i ljubav da je rekla: ‘Nikola, ti ako budeš želio da kreneš tim putem, daću ti blagoslov– otkrio je Rokvić.

(Express/ Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FK Sloboda žestoko odgovorio Sergeju Jakiroviću, traže i objašnjenja!

Počinje primjena Pravilnika za provođenje Zakona o posredovanju u prometu nekretnina