in

Idi u p.m.: Tanja Savić prvo opsovala Jovanu Jeremić pa napustila emisiju! (Video)

Slatka-Tajna.Eu

Kako smo prethodno objavili, Tanja Savić je napustila snimanje emisije “Amidži šou” zbog voditeljke Jovane Jeremić, a sada je emisija i prikazana u redovnom terminu.

Naime, njih dvije su se prvi put susrele u ovom studiju, a voditelj Ognjen Amidžić je odmah na početku upitao Tanju kakvo mišljenje ima o Jovani, te se činilo da će sve biti kako treba u nastavku.

– Svi su mi rekli: “Tanja i Jovana u jednoj emisiji, to će da bude vatra – istakla je Jovana, na šta je Tanja odgovorila:

– Prvi put sam je upoznala i baš je pozitivno luckasta, luda je. Na svakoj žurki treba da bude jedna Jovana Jeremić – rekla je Tanja Savić.

Jovana je pričala o situaciji kada joj određeni PR nije ustupio gosta za emisiju i objasnila je detalje iste, a Tanja Savić je u tom trenutku ustala sa dvosjeda na kojem je sjedila i izašla iz studija.

– Ma idi bre u p m… – promrmljala je pjevačica smijući se, a zatim je rekla kako ide do toaleta.

Međutim, nije se više vratila u studio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tanja je emisiju napustila zbog Jovane Jeremić pošto, kako se kasnije požalila, zbog nje nije mogla da dođe do riječi.

Povodom napuštanja emisije oglasio se tada Ognjen Amidžić, autor i voditelj ovog šou programa, koga je Tanjina odluka da napusti svoje mjesto prilično iznenadila.

– Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila poslije pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne osjeća najbolje – rekao je Ognjen za Telegraf Jetset.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NAKON SKANDALA U EMISIJI OGNJENA AMIDŽIĆA: Oglasila se Tanja Savić

Zatvaraju crkvu za vrijeme proslave Crnog Nazarećanina / Bljesak.info