in

ŠOKIRANA SVOJIM IZBORIMA PARTNERA: Ivana Šopić se sjetila grešaka

Slatka-Tajna.Eu

U životu Ivane Šopić prošlu godinu obilježio veliki poslovni uspjeh. Postala je voditeljjica “Zadruge” i uplovila je u ugostiteljske vode.Povjerila nam se da li se kaje zbog izbora nekih emotivnih partnera u prošlosti i kakve osobine sada traži kod muškarca.

-Sa svim svojim kolegama imam korektan odnos, ali ni sa kim se ne družim da idemo na kafu. Svi uglavnom govore da je u ovom poslu zastupljena sujeta, ali ja mogu da kažem da do sada nisam naišla ni na jednog sujetnog kolegu i da sam se čak par puta obratila za pomoć i savjet i da su mi i Dušica i Milan Milošević i Darko Tanasijević izašli u susret. Moj instikt je dobar i ja bih osjetila da li nekome smetam, a to nisam osjetila ni sa jedne strane. Mogu reći da je naš odnos drugarski, kolegijalan, ali se ne družimo- rekla je.

-Svako nas je nečemu naučio. U ovom momentu sam šokirana nekim svojim izborima i ne mogu da vjerujem da je meni nešto tako moglo da se svidi. Ali meni je sa 19 godina bilo najbitnije da momak vozi motor, nije ni bitno da li ima zub.Meni je bilo bitno da vozi motor, a to što nije imao zub to nema veze . Sve je nekako u svoje vrijeme. Ranije sam gledala neke druge stvari. Voljela sam da muškarac bude mačo, pa sam u jednom momentu mislila da je meni super ako je muškarac finansijski potkovan, da ja želim da budem gospođa. U jednom mometu sam mogla da budem gospođa, pa sam onda prije htjela da imam nekog s kim mogu da se šetam parkom i pijem pivo iz konzerve. Možda ću se za pet godina smijati tipu muškarca koji sad tražim, ali sada mislim da sam zrela i da konačno znam šta tražim. Nije me sramota, ali sam šokirana nekim svojim izborima, mada su mi logični jer sam bila nezrelija-kazala je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Što je sve lani palo na granici?

Perfect Golf System – Complete Monthly Golf Membership System – Get The Perfect Swing + More!