in

NEMA SAKRIVANJA: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno slavili Novu godinu

Slatka-Tajna.Eu

Goran Bogdan  dočekao je novu godinu u jednom pulskom pabu u društvu beogradske kolegice Jovane Stojiljković  s kojom je već četiri godine u vezi, premda to nisu nikad javno potvrdili.

S njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija, a fotografije s dočeka objavljene su na Facebook stranici pulskog paba. Za njihovu ljubav saznalo se kada je Goran iznenadio Jovanu velikom buketom cvijeća nakon premijere ‘Nečiste krvi’ u Narodnom Pozorištu u Beogradu.

Goran i Jovana zajedno su snimili i seriju ‘Sjenke nad Balkanom’, u režiji Dragana Bjelogrlića u Beogradu, a zajedno su prošetali i crvenim tepihom j u Berlinu gdje se nisu odvajali jedan od drugoga. Nakon zajedničkog života u Beogradu, zbog poslovnih obveza morali su promijeniti adrese. Goran je sreću potražio u Los Anđelesu dok je Jovana po regiji promovirala ‘Južni vjetar’.  Jovana je proteklih  godina postala jedna od najboljih mladih glumica u Srbiji, pogotovo nakon uloga u serijama “Sjenke nad Balkanom” i ‘Jutro će promijeniti sve’, te filmu ‘Južni vjetar”. Bila je u vezi i s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, a tada se šuškalo kako će se zbog te ljubavi preseliti u Ameriku, no nisu uspjeli održati vezu na daljinu.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zbog vjetra otkazani skokovi u Insbruku

Ana Kokić o glumačkoj karijeri: Lidija Vukićević preuzela njenu ulogu u komediji