in

BATALI PRIČE ZA DJECU: Dalila i Car u izolaciji počeli maratonsku svađu!

Slatka-Tajna.Eu

Filip Car i Dalila Dragojević ponovo su zajedno,a oni su izabrani za potrčke ove sedmice. Iako nerado, oboje su prihvatili narađenje. Car se  vratio se u izolaciju, pa je ugledao da je Dalila vratila dušek i onda joj se obratio:

-Što si sklonila dušek što je bio ovdje? – rekao je Car.

-To je bilo kod mene, ja sam tako stavila. Idi spavaj tamo, budi muškarac, pusti me da spavam ovako, a ne na podu ja žensko – rekla je Dalila.

Samo ti budi bezobrazna…Bezobrazluk ne ide kod mene, to se tako ne radi – rekao je Car.

Batali tu dječiju priču. Ti meni kažeš u spavaćoj sobi da sam prljava. Što ti komuniciraš sa mnom? – rekla je Dalila.

Sa tobom mogu da pričam, a i ne moram – rekao je Car.

Okreni se i spavaj onda, nemoj pričati sa mnom – rekla je Dalila.

-Kad sam rekao danas da ćemo pričati, nisam mislio na danas, danas. To što smo ti i ja imali i kako smo prekinuli, to je jako ružno. Htio sam da razgovaram sa tobom, ali nije bilo situacije – rekao je Car.

-Nisi ti htio da pričaš sa mnom, koristio si me kao inat. Ne možeš ti biti ja, napravio si pakao od mog života – rekla je Dalila.

-Ja sam danas htio da razgovaram sa tobom oko toga šta je to tebi što čini tvoju nervozu... – rekao je Car.

-Ne znam kako si sebi dao za pravo da komuniciraš sa mnom. Čovječe ja ništa ne krijem šta ovdje radim, a ti si sakrio sve što si radio tokom veze. Ne možeš ti da pričaš sa mnom – rekla je Dalila.

-Šta ti pjeniš na mene i šta se bečiš? – rekao je Car.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Šta želiš, pitam te ?- pitala je Dalila.

-Sigurno ne ovakvu komunikaciju. Htio sam normalno popričati sa tobom – rekao je Car.

Opet on, neću te slušati – rekla je Dalila.

Nemoj meni glumiti, znaš da meni ne možeš glumiti – rekao je Car.

-Sad si se jednom prosvijetlio da pričaš sa mnom. Dok si bio u jeku ljubavi, nema šta mi nisi govorio, iako znaš da sam za sve bila u pravu. Pomogao si mi da te ne vrijeđam sa rečenicom da kad god tebe vrijeđam, vrijeđem sebe. Pritom, ti meni kažeš da sam prljava, a znaš da sam najurednija…Ti koji si navikao da spavaš na bijelom prljavom jorganu, pitaš me da li sam očistila izolaciju? Spavaš na pink posteljini od kako si ušao, nisi ni prao – rekla je Dalila.

-Ne znam što si se ti tako umusila i zbog čega? Ja sam rekao danas kad si se rasplakala, izašao sam, obratili smo se jedno drugom, rekao sam sebi dosta. Gledam lomove, svakdnevno isto,  je l’ me slušaš...- pitao je Car.

Ti hoćeš da kažeš da tebe ovo boli? Pa nemoj molim te, ti si me prvi dovodio do tih sr**a. Us**o si mi se u život i to je to, ali ti to što se ja nasiejem ne da je za povod da misliš da možemo imati nešto – rekla je Dalila.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lidl i MERE-prilika ili problem za domaće proizvođače

Adams‘s je sačuvao duh zlatnog doba Sarajeva: Goran Bregović je ovdje samo Brega