in

SLAĐA ALLEGRO: Brak sa dilerom

Slatka-Tajna.Eu

Slađa Allegro šest godina je stabilnom braku sa suprugom Zoranom Dragašom sa kojim ima dijete, ali malo ko zna da je pjevačica prije njega bila udata i to za ni manje, a ni više nego jednog žestokog momka.

Iako je uvijek bila smjerna i nikada nije pravila skandale, ovo saznanje je mnoge iznenadilo. O prvom mužu popularne pjevačica malo ko zna jer je u pitanju čovjek koji je tokom zajednice sa njom završio sa one strane zakona.

Radi se o Miloradu Lekiću, zvanom Leka, koji je 2010. godine uhapšen sa petočlanom kriminalnom grupom zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Beogradska policija je tada nakon višemjesečne kriminalističke obrade uhapsila muškarce koji su na teritoriji Beograda i Bačke Palanke, u dužem vremenskom periodu, neovlašteno proizvodila i stavljala u promet narkotike.

Prema saznanjima, pjevačica nije znala čime se bavi njen tadašnji muž, a ubrzo su se razveli. Nije poznato da li je Lekić i dalje iza rešetaka ili na slobodi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Slađa je potvrdila saznanja da je sa Lekom bila u bračnoj zajednici, ali da od rastanka prekinuli svaki kontakt. Prema saznanjima, oni su se razišli 2010. godine, a brak je kratko trajao.

– Mi smo se odavno razišli. Godinama ne znam ništa o njemu i njegovom životu, niti sam ga kontaktirala – poručila je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nucci sprema album za 2022. ? – Mondovizija

Nećemo dozvoliti da namjere Karadžića i Mladića budu sprovedene u djelo