in

NA NJENO MJESTO DOŠLA LIDIJA VUKIČEVIĆ: Ana Kokić je bila glumica

Slatka-Tajna.Eu

Nakon kraće pauze koju je napravila kada je riječ o izbacivanju pjesama, Ana Kokić udružila je glas sa mladom Mahrinom u pjesmi ”Lololo”.

Za samo par nedjelja, pjesma je postala jedna od najslušanijih i veoma dobro su je prihvatile sve generacije, iako mnogi to nisu očekivali s obzirom da je već popularna Ana pristala na saradnju sa mladom i nepoznatom umjetnicom.

-Nema to veze sa godinama i sa tim da li je neko popularan. Ona je jako talentovana, vrijedna i nekako vidim da mnogo voli muziku. Ona komponuje i piše tekstove a pjjesma je naravno bila presudna i uopšte nisam imala dilemu što se tiče tog dueta– rekla je Ana.Iako deluje da je odmarala, Kokićeva je bila veoma vrijedna i spremila pregršt noviteta za 2022.godinu.

Ima dosta pjesama, uradila sam i spotove za neke od njih i sad čekam samo lijepo vrijeme da ih izbacim. Biće naredne godine dosta toga od mene– otkrila je pjevačica. Kroz serijal ”TLZP” u kome je odnela i pobedu, pobrala je sve simpatije publike, pa ne čudi što je do nedavno bila angažovana u jednoj pozorišnoj predstavi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja sam se već oprobala u Akademiji 28 u jednoj komediji. To je baš lijepo prošlo ali nisam mogla da nastavim zbog obaveza oko muzike zbog čega mi je baš žao, a onda je na moje mjesto došla Lidija Vukićević. Ali, ako bi voljela da se oprobam u nekom filmu ili seriji- priča Ana.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Obilježena godišnjica smrti Erne Sinanović: Porodica, kolege i prijatelji položili cvijeće na mezar

Mališević: Izvoz metalske i elektro industrije FBiH povećan za 52 posto