in

Jovana brutalno nakon što je Tanja zbog nje napustila Ami G Show: Bilo joj je dosadno sa intelektualcima!

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić oglasila se nakon što je Tanja Savić napustila snimanje emisije Ami G Show, u kojoj su gosti, pored njih dvije, bili i Branimir Nestorović i Ivica Dačić.

Tanja je, kako saznajemo i kako se požalila, snimanje napustila zbog Jovane, koja joj je navodno konstantno upadala u riječ, zbog čega pjevačica nije uspijevala da odgovori na postavljena pitanja.

Međutim, Jovana ističe da smatra da je pravi razlog zapravo Tanjin intelekt.

– Otišla je u wc i nije se vratila. Samo je ustala, dok sam odgovarala na pitanje – počela je Jovana za Telegraf Jetset.

– Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa Ivicom, Nestorovićem i sa mnom. Nema ona zajedničku temu sa nama. Bilo joj je dosadno – dodala je voditeljka.

Podsjetimo, nakon što je saznala da je Jovana ta koja je javno otkrila da se Tanja viđa sa političarem iz Bosne, nakon čega se saznalo da je riječ o Drašku Stanivukoviću, Savićeva je rekla:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smijeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) – poručila je Savićeva 14. oktobra za Telegraf Jetset.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kad taksist previše popije na StandUp Showu – Marko Dejanović Stand Up Komedija – 9 u 10 Četvrti dio

Čips od japanske jabuke iz Čapljine osvaja tržište