in

STANIJA DOMINIRA: Prva starleta Balkana

Slatka-Tajna.Eu

Stanija objašnjava da je to zato što je u rijalitiju pokazala svoje kvalitete i dala primjer da se u 21. vijeku može izgledati dobro, a uz to biti obrazovan i raditi.

Kada se prvi put prijavila za učešće u ovom formatu, o novcu nije ni razmišljala, a danas od toga zarađuje najviše.

– Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E, sada, kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara, a posljednja dva učešća su mi obezbijedila stan koji sada opremam. Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sljedeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe, znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano – objasnila je ona.

Na početku njene karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom iako se od starleta razlikovala po mnogo čemu. Dok su druge djevojke šetale po mondenskim mjestima, pozirajući u brendiranim krpicama, Stanija je radila i zaradila, te novac trošila na potrebne i korisne stvari, dok je nosila pristupačnu garderobu.

Veza sa prostitucijom

Kako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih kolegica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Prostitucija je ranije bila povezena sa cijelim šoubiznisom, a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne djevojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling…i ja sam to donijela ovdje. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čovjek za brendiranu torbicu jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur – rekla je Dobrojevićeva.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EDITA ARADINOVIĆ: Seks i grad

Deset najbogatijih ljudi na svijetu 2021. zaradili još 402 milijarde dolara